Yeşeren Toprak Forum Ana Sayfası ŞİİR
KUTLU YOLDA/HUZURA DOĞRU | Üye girişi yapın. |
| Link Olarak Göster | Önce Yeniler | Önceki Başlık | Sonraki Başlık | En Aşağı |
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
| aysegul | Mesaj Tarihi: 2009/1/5 23:15 |
filiz ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 2006/9/24 Nerden: NEVŞEHİR Mesajlar: 32 |
KUTLU YOLDA/HUZURA DOĞRU Canımı yar iline uğurladım. Gözlerim dolu, ağlamaklıyım. Canımı çoktan uğurladım da yarin diyarına, Gönül yareler içinde sızlamaklı. Yine, yeni adımlar atıyorum seninle. Taşlıyorlar, Önüme, engeller koyuyorlar, Başıma, pislikler saçıyorlar ama, Biliyorum ki; sen ,bize üsve- i hasene, En güzel örneksin efendim. Sen de yaşadın bu halleri, Bu ızdırapları tattı yüreğin Ve şimdi ben de tadıyorum… Sen ,bu vaziyetler içerisinde iken, nasıl davranmış isen, Şimdi ben de senin izinden gitmek , Sünnetini tatbik etmek üzere, Senin gibi olmaya çalışıyorum. Zaten seninle olup da ,fakr halini bilmemek yakışmaz bize. Efendim! Seninleyim diyorum ama , İsmin anılınca hiç titremiyor ki yüreğim, Gözlerimden yaşlar akmıyor çağlarcasına, Anlatamıyorum seni layık olduğun güzellikte, Dilim aciz kalıyor ,yetmiyorum efendim Ama susmuyorum yine de Gücüm yettiğince haykırıyorum; İman aşkını, Hizmet aşkını, Cihat askını, Gayretini, İnceliğini, Anlayışını… Ey sevgili! Öyle bir vaziyet içerisindeyim ki Canımı yar iline ugurladım demistim ya Canım gitti ama ruhum da gitsin istiyorum benden bir hiç kalsın Sevgili! Çok darda yüregim… Zalimlik ve mahzunlukla karsı karsıya bıraktılar beni Ve ben mazlum olmayı tercih ettim… Çünkü biliyordum ki ; sen de, sana zulmedenlere karsı hep, Allah a sıgındın.. Gönlün pare pare olsa da ,yaralar içerisinde kıvransan da, mazlum olmak istedin ama , Rabbin ,seni mahzun bırakmadı tuttu ,yüceltti, Hakkı teblig ettigin için… Ah efendim! Çok mahzun yüregim Sabır ve dua ile Hak hizmetinde Kelamullah’ı basıp bağrıma ilerlemekteyim Bu hizmette ve her daim tut ellerimden efendim… Tut ki; Yere düşürmek isteyenler emellerine nail olamasınlar Yardımcımız Allah ve Rasülü’dür diyerek Soluk almak da güç anlar yaşadığımz anlarda da soluğumuzu genişlet Ya rab! Ah sultanım! Senin diyarına hasretim Özledim Medine’yi Gitmek nasip olursa eğer diyorum Toprağına yalın ayak basmak istiyorum Yere kapanıp öpmek istiyorum ayak bastığın o mübarek toprakları… Çağır sevgili! Gel de bize! Kabul et huzuruna! Seven sevdiği ile beraberdir ya, Seninle beraber olsun gönüllerimiz… Seninle huzur duysun Seninle huzura doysun sinelerimiz… Selsebil… 23.11.2008 |
| yesim | Mesaj Tarihi: 2009/1/8 10:22 |
gül ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 2006/4/23 Nerden: İstanbul Mesajlar: 165 |
Re: KUTLU YOLDA/HUZURA DOĞRU Çok güzeldi gözlerim doldu okurken selametle....
|
| aysegul | Mesaj Tarihi: 2009/1/13 23:57 |
filiz ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 2006/9/24 Nerden: NEVŞEHİR Mesajlar: 32 |
Re: KUTLU YOLDA/HUZURA DOĞRU Eyvallah kardeşim o senin güzelliğin acizane kaleme alınmış bir şiirdi..Ama şu da bir gerçek ki;gönül titremeyince kalem yazmıyor...Çok özledim çoook MEDİNE'Yİ...
|
| Link Olarak Göster | Önce Yeniler | Önceki Başlık | Sonraki Başlık | En Yukarı |
| Üye girişi yapın. | |