Yeşeren Toprak
Yeşeren Toprak
Menü
Sitemizde şu anda 4 kişi online. (1 kullanıcı geziniyor Forum)

Üye: 0
Ziyaretçi: 4

daha...
Arama

Yeşeren Toprak Forum Ana Sayfası
   BİYOGRAFİ
     Muhterem şahsiyet Vehbi Vakkasoğlu...
Üye girişi yapın.

Link Olarak Göster | Önce Yeniler Önceki Başlık | Sonraki Başlık | En Aşağı
Yazar Mesaj
nurudide
Mesaj Tarihi: 2008/5/30 18:27
tohum
Muhterem şahsiyet Vehbi Vakkasoğlu...
1974 yılında Kahramanmaraş'ta doğdu.İlk,orta ve lise tahsilini memleketinde yaptıktan sonra,İstanbul Yüksek İslam Enstitüsünden 1969'da mezun oldu.O tarihten itibaren Milli Eğitim'in çeşitli kademelerinde öğretmen ve idareci olarak görev yaptı.1987 yılında Türk çocuklarının eğitimine katkıda bulunması için Almanya'ya tayin edildi;altı yıl Berlin'de görev yaptı.1995'te Milli Eğitim'den emekliye ayrıldı.
Ancak ona göre eğitim hizmetlerinden emekli olunamazdı.Bu sebeple,çeşitli özel okullarda öğretmen ve danışman olarak çalışmaya devam etmektedir.
Yazı hayatına,okul dergi ve gazetesinde yazarak başladı.Çeşitli dergi ve gazetelerde yüzlerce makale,fıkra,dizi ve röpörtaj yayınladı.
İlk kitabı,iki arkadaşıyla birlikte yazdığı,''Gençliğin Kaleminden Üç Cephesiyle Mehmet Akif''tir.Daha sonra ise,30'dan fazla esere imza atmıştır.Bunlar tarih,din,edebiyat ve psikoloji konularındadır.
Gençleri çok seven ve gençliğin bulaşıcı olduğuna inanan yazar,daima kendini genç hissedenlere seslenmektedir.Gençlerle sohbetin insana gençlik aşısı yaptığını söyler.Bu sebeple de okuyucularındanidinleyicilerinden ve eskimeyen öğrencilerinden meydana gelen genç dostlarıyla birlikte olmaktan çok hoşlanır.Yazar,evli ve üç çocuk babasıdır.

----------------
Eğitim;bilgi aktarımı değil,hal transferidir...

Link Olarak Göster | Önce Yeniler Önceki Başlık | Sonraki Başlık | En Yukarı

Üye girişi yapın.

.