Yeşeren Toprak Forum Ana Sayfası GENÇ VE ERGEN
Hangi taraf dersiniz... | Üye girişi yapın. |
| Link Olarak Göster | Önce Yeniler | Önceki Başlık | Sonraki Başlık | En Aşağı |
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
| leyl-ifer | Mesaj Tarihi: 2008/3/3 0:59 |
gonca ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 2007/11/15 Nerden: Karaman Mesajlar: 88 |
Hangi taraf dersiniz... ERGENLERE GÖRE... * Beni dinlemiyorlar * Ayrı oda istiyorum,mekanıma karışmasınlar. * Özgürlük istiyorum. * Arkadaşlarımla ve benimle dalga geçmesinler. * Ne yapacağımı söylemesinler. * Bana çocuk muamelesi yapmasınlar. EBEVYNLERE GÖRE... * Anlamıyorum,çok tutarsız * Aileden koptu,bencil. * Saygısız,kaba,aykırı,öfkeli. * Hırçın,sakar,alıngan,süslü,baş eymez. * Tehlikeli işlerde. * Tembel,sorumsuz,dağınık. * Dikkat çekmek istiyor. * Meraklı bir çocuk,koca bir adam. Bakalım hangi taraf haklı....Ahhhh şu aileler
|
| gurbet_kusu | Mesaj Tarihi: 2008/3/4 18:02 |
gonca ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 2005/12/9 Nerden: Fransa (aslen Konyaliyim) ARTIK İSTANBULLU Mesajlar: 143 |
Re: Hangi taraf dersiniz... Eh.. Herkes kendince hakli...
Sonuçta her iki tarafinda penceresi farkli, dogal olarak manzara da farkli degilmi ? Bi orta yol bulamk sart.. kolay gelsin :)
|
| leyl-ifer | Mesaj Tarihi: 2008/3/10 4:08 |
gonca ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 2007/11/15 Nerden: Karaman Mesajlar: 88 |
Re: Hangi taraf dersiniz... İnşallah bizim temennimizde o şekilde....
|
| seldaturk | Mesaj Tarihi: 2008/3/22 12:28 |
tohum ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 2008/3/14 Nerden: Karaman Mesajlar: 3 |
Re: Hangi taraf dersiniz... ebeveynler nedense hep kendilerini haklı görürler
yani biz büyüğüz haksızsakta haklıyız haklıysakta haklıyız size birşey söylemek yakışmaz geneli böyle der ergenler haklı olabilir onları dinleyin ERGEN TAVSİYESİ
|
| Link Olarak Göster | Önce Yeniler | Önceki Başlık | Sonraki Başlık | En Yukarı |
| Üye girişi yapın. | |